Impact digitalisering op inzet personeel

woensdag 29 november 2017

Gemeenten staan oog in oog met ingrijpende veranderingen. Eén van de belangrijkste is de toenemende digitalisering: deze daagt overheden uit om hun dienstverlening anders in te richten en om de menselijke factor naar een hoger plan te tillen. Het face-to-face contact met klanten wordt minder, maar de complexiteit neemt toe. En dat vereist – meer dan ooit tevoren – vakmanschap.

Gemeenten staan aan het begin van een transformatie, die om de nodige flexibiliteit van organisaties, management en medewerkers vraagt. Daarover gaan we op onderstaande data graag met u in gesprek. Hoe gaat u om met de spanning tussen digitalisering en de inzet van personeel? We hebben een verdeling gemaakt voor de regio Noord-, Midden- en Zuid-Nederland.

Programma

De bijeenkomsten starten om 16.00 uur en eindigen met het nuttigen van een licht diner. Om 19.00 uur sluiten we af.

16.00 – 16.15 uur: Inloop
16.15 – 16.30 uur: Welkom door Alexander Meijer (penningmeester NVVB en interim gemeentesecretaris gemeente Heerhugowaard)
16.30 – 16.45 uur: Digitalisering en vakmanschap door het A+O fonds Gemeenten
16.45 – 18.00 uur: Tafelgesprekken
18.00 – 19.00 uur:  Diner

Data

De NVVB organiseert samen met haar partners de volgende bijeenkomsten voor gemeentesecretarissen en directeuren van gemeenten:

  • 23 november 2017 te Zwolle (locatie wordt later bekend gemaakt)
  • 27 november 2017 te Tilburg (locatie wordt later bekend gemaakt)
  • 29 november 2017 te Utrecht (locatie wordt later bekend gemaakt)

Doelgroep

Voor de bijeenkomst nodigen we gemeentesecretarissen en directeuren uit. Er is ruimte voor maximaal 20 deelnemers. Daarnaast zijn de CEO`s/directeuren van de tien partners van de NVVB vertegenwoordigd.

Inschrijven

Aanmelden kan eenvoudig via het inschrijfformulier. Geef daarin aan naar welke bijeenkomst u wenst te komen. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.