Raymond van Mourik per 1 september 2017 nieuwe directeur NVVB

Algemeen

Per 1 september 2017 start drs. Raymond van Mourik als nieuwe directeur bij de NVVB. Hij is de afgelopen negen jaar werkzaam geweest als directeur van Reddingsbrigade Nederland (KNBRD). Reddingsbrigade Nederland heeft 23.000 leden en werkt met zo’n 5.000 vrijwilligers in het hele land. In deze functie gaf hij leiding aan negentien medewerkers en vier gelieerde stichtingen aan de vereniging KNBRD. Na negen prachtige en intensieve jaren waarin hij het reddingswerk op veel fronten moderniseerde en prominent op de kaart heeft gezet, was het tijd voor een nieuwe uitdaging.

Van Mourik: “De overeenkomst tussen Burgerzaken en de Reddingsbrigade is dat iedereen het vanzelfsprekend vindt dat ‘het’ goed geregeld is, maar dat dat zeker niet het geval is en je er zelf ook iets voor moet doen. Daarnaast raakt het elke Nederlandse burger en kan je in grote problemen komen als je bijvoorbeeld qua registratie en identificatie spreekwoordelijk tussen wal en schip terecht komt of met fraude te maken krijgt. Ik kijk er naar uit om mij met de medewerkers en leden van de NVVB en samen met andere betrokken instanties op dit boeiende terrein in te gaan zetten voor een optimale dienstverlening aan de burger.”

Meer informatie over Raymond vind je op zijn LinkedIn profiel. Eventuele vragen en reacties kun je  sturen naar Vera Nugteren (veranugteren@nvvb.nl of bel 079-3617747).