NVVB Congres 18 & 19 april 2018 Noordwijkerhout

Hartelijk welkom op onze congrespagina! Hier vind je alle informatie over het NVVB Congres 2018 dat plaatsvindt op woensdag 18 en donderdag 19 april 2018 in het NH Leeuwenhorst in Noordwijkerhout. Het thema van dit jaar is ‘Bestemming Burgerzaken’.

Bestemming Burgerzaken
Gemeenten streven naar een vriendelijke en professionele dienstverlening. In een tijd van toenemende digitalisering en verandering worden ze uitgedaagd hun dienstverlening anders in te richten. Burgers hebben daar hoge verwachtingen bij, mede gebaseerd op ervaringen binnen andere sectoren. Hoe maak je als gemeente deze plannen concreet en zorg je voor een balans tussen regels en menselijkheid? Welke volgende stap is nodig om de dienstverlening verder te ontwikkelen zodat die aansluit bij de ontwikkelingen van morgen? Laat je tijdens ons congres inspireren en informeren op deze reis naar de toekomst.

Het programma biedt een diversiteit aan sprekers en workshops die afgestemd zijn op het thema. Kies je voor een Lagerhuisdebat over dienstverlening, wil je alles te weten komen over de AVG of doe je mee aan een workshop over de elektronische identiteit? De keuze is aan jou. Je kunt per dag twee workshops (of deelsessies) volgen.

Tussen de workshoprondes treden inspirerende sprekers op die je meenemen op een reis naar verandering, digitalisering en samenwerking. Op woensdagavond 18 april eindigt de dag met een groot feest in strandclub Bries in Noordwijk.
De tweede dag wordt afgesloten door Victor Mids, illusionist en arts en bekend van het TV-programma “Mindf*ck”. Hij brengt illusie en wetenschap op een unieke manier bij elkaar. Niets is wat het lijkt!  

Vragen?
Bekijk onze veelgestelde vragen. Misschien vind je daar het antwoord op je vraag. Anders kun je contact met ons opnemen via e-mailadres evenementen@nvvb.nl of per telefoon via 079-3617747.

Let op:
Wij hebben een groot aantal hotelkamers geboekt voor onze gasten in het NH Leeuwenhorst in Noordwijkerhout. Mochten er meer overnachtingen geboekt worden dan dat er kamers beschikbaar zijn, dan plaatsen wij gasten in een ander hotel in de buurt. Aan deze kamers zijn wel hogere kosten verbonden waardoor wij genoodzaakt zijn € 30,-- (exclusief BTW) per kamer extra door te belasten aan de betreffende gasten. Wij adviseren je daarom niet te lang te wachten met boeken van je pakket en/of overnachting.

Vanaf dinsdag 17 april kan je je niet meer online inschrijven voor het NVVB Congres. Toch nog inschrijven of vragen? Meld je dan bij de congresbalie op het NVVB Congres.