NVVB Jaarcongres

Sprekers

Alexandra van Huffelen

Opening dag 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alexandra van Huffelen, staatssecretaris Koninkrijksrelaties en Digitalisering, zal op dag 2 het congres openen. 

Astrid Joosten

Dagvoorzitter JaarcongresAstrid Joosten zit het Jaarcongres voor. Astrid is sinds 1984 bekend van televisie. Het programma 'Jongbloed en Joosten' met Jaap Jongbloed was haar grote doorbraak. Twintig jaar lang was ze het vertrouwde gezicht van de kwaliteitsquiz 'Twee voor twaalf'. Astrid verdiept zich stevig in het onderwerp voor haar dagvoor- zitterschap van een congres. Haar stijl is professioneel. Ze stelt anderen op hun gemak en is zeer bedreven in het afnemen van interviews.

 

 

 

 

 

 

Christian Kromme

Spreker JaarcongresChristian Kromme is een ervaren entrepreneur en trendwatcher op gebied van exponentiele technologie. Christian neemt je aan de hand van sprekende voorbeelden mee in de veranderende wereld van digitalisering.
Hij behandelt tijdens het congres de vraagstukken zoals, wat betekenen deze technologieën voor jou? Hoe ga je er als mens/gemeente mee om? Welke skills heb jij nodig? Hoe kun jij je onderscheiden met jouw Ideale dienstverlening?

 

 

  • woensdag 1 juni 10:30

Edwin van Andel

Spreker Jaarcongres

Edwin van Andel begon met hacken op zijn 13e. Hij is inmiddels CEO van hackers- bedrijf Zerocopter. Met zijn presentatie wil hij ons bewust maken van de risico's van security op het gebied van identiteit. Waarom wordt je ID gestolen? Hoe denken hackers. Hij laat zien hoe gemakkelijk je data kunt ontfutselen bij balie- medewerkers. Wat kunnen burgerzaken medewerkers doen rondom de gevaren van digitale identiteit. Hoe kunnen zij hun dienstverlening zo ideaal mogelijk hierop inrichten?

  • donderdag 2 juni 10:00

Karin Bloemen

Uitsmijter Jaarcongres

 


Dit jaar verzorgt niemand min- der dan Karin Bloemen de slotact van het Jaarcongres. Karin Bloemen is bekend van haar grote, extravagante personality shows. Ze is een grande diva die echt álles kan op het podium en gaat gekleed in de mooiste creaties. Ze staat garant voor een spetterend optreden.

 

 

  • donderdag 2 juni 15:45

Pieter Verhoeve

Spreker Jaarcongres

 

 

 

 

 

 

Pieter Verhoeve is burgemeester van Gouda. Hij geeft een presentatie over de wisselwerking tussen burgers en de gemeente. Hoe zorgen we voor het verkleinen van onnodige afstand tussen inwoners en ambtenaren? Hoe zorgen we ervoor dat iedereen mee telt? Denk bijvoorbeeld aan de verkiezingen: Sluit het machtigingsformulier en het rolstoel toegankelijke stembureau aan bij onze burgers? Hoe zorgen ze er dan voor dat zoveel mogelijk mensen kunnen stemmen?

 

 

  • woensdag 1 juni 14:30

Reinier van Zutphen

Officiële opening dag 1

Special Guest

Spreker Jaarcongres

Hoe ga je om met verandering? Hoe richten de Publieksbalies hun dienstverlening het meest ideaal in, in deze veranderende wereld? We hebben graag de controle over dingen. Helaas is dit niet altijd mogelijk met zoveel verschillende invloeden om ons heen. Wat gebeurt er wanneer we de controle kwijt raken? Als de dingen niet lopen zoals we gewend zijn?


Onze mystery guest maakt het publiek duidelijk dat je in elke beperking of tegenslag ook kracht kan vinden.

 

 

  • donderdag 2 juni 12:30