Klik hier voor meer informatie over het NVVB Jaarcongres

 

Congresthema: IDeale dienstverlening

Onze vereniging bruist, en daar zijn we trots op. We hebben de afgelopen 26 jaar veel bereikt en onze missie blijft als een huis staan: gemeenten ondersteunen bij hun verantwoordelijkheden op het gebied van Burgerzaken, zodat zij elke inwoner in Nederland een uitstekende dienstverlening kunnen bieden.

In 2020 spelen er veel actualiteiten rondom identiteit, zoals de Wet Digitale overheid, de ontwikkelingen rondom de digitale identiteit, de implementatie van de elektronische geboorteaangifte, de vernieuwing van het reisdocumentenstelsel. De NVVB ziet voor gemeenten een rol weggelegd bij de activatie van digitale identiteiten.

Het jaarcongres programma bevat een aantal plenaire sprekers en een groot aantal workshops met elke dag twee workshoprondes. De onderwerpen zijn divers en hebben allemaal raakvlakken met Burgerzaken. Op woensdagavond is er tijd voor ontspanning voor de deelnemers met een feest op het strand van Noordwijk. Tijdens het congres is er een beursvloer met 50 stands met onder andere enkele rijksinstellingen, bedrijven en opleidingsinstellingen die de deelnemers van uiteenlopende informatie voorzien. Kortom; genoeg te beleven op ons jaarcongres in 2020.