Promotiedagen Burgerzaken 2024

Na het succes van 2022 en 2023, organiseren wij dit jaar in samenwerking met het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK), nogmaals twee Burgerzaken promotiedagen. Dit idee is ontstaan door het tekort aan medewerkers binnen Burgerzaken. Het doel van deze dagen is om mensen die nog niet werkzaam zijn binnen Burgerzaken enthousiast te maken voor dit mooie vak.

Inschrijven

Ben je nieuwsgierig geworden? Kom dan naar onze promotiedag en neem alvast een kijkje in de keuken bij Burgerzaken. Hoor en zie welke kansen er voor jou zijn en proef alvast aan de diversiteit van dit vakgebied in de gemeentelijke dienstverlening. Neem deel aan de speeddates en sluit de dag af met een mooie opstap om via de gratis aangeboden opleidingen je kansen te vergroten op een mooie baan met diverse doorgroeimogelijkheden.

Schrijf je hier in!

Ken jij iemand?

Ken jij iemand die wellicht interesse heeft in een leuke baan bij Burgerzaken maar nog geen werkervaring heeft binnen dit vakgebied? Attendeer hen dan ook op deze promotiedagen die wij organiseren. Tijdens deze promotiedagen vertellen we o.a. wat het werk precies inhoudt. Zo krijgen de deelnemers een beeld van de werkzaamheden en of dit wellicht iets voor hen is.

Help ons deze mensen te bereiken door deze promotiedagen te verspreiden. Dit kun je doen door dit bericht op Linkedin te delen met jouw netwerk.