Qmatic

Qmatic is toonaangevend in het creëren van connecties tussen mensen en diensten. Onze oplossingen voorzien in een sleutelfunctie bij klantgeleiding en afspraakbeheer waarbij continue ontwikkeling, betrouwbaarheid, veiligheid en functionaliteit belangrijke uitgangspunten zijn. Dit wordt onder andere benadrukt door ons internationaal georganiseerde ontwikkelteam en productstrategie, ISO27001 certificering, productontwikkeling in overeenstemming met de WCAG-richtlijnen en API-strategie voor wat betreft integraties.

Wij werken naadloos samen met partners over de hele wereld en realiseren elk jaar meer dan 2 miljard klantcontacten, op meer dan 65.000 systemen, in meer dan 120 landen. Wij helpen onze klanten een omgeving te creëren waarin iedereen toegang heeft tot de diensten die ze nodig hebben.

Naast de bekende on-premise oplossing en hosting variant is de laatste jaren vol ingezet op de ontwikkeling van onze SaaS-oplossing ‘Qmatic Experience Cloud’ (QEC). QEC is dé flexibele, schaalbare en toekomstbestendige oplossing met minimale inspanning voor uw IT-afdeling. Past dit binnen uw organisatie en bent u geïnteresseerd, neem dan gerust eens contact met ons op. Of bezoek ons op een van de NVVB-congressen. Wij maken graag tijd voor u vrij!

https://www.qmatic.com/nl-nl/

Info.nl@qmatic.com