Aethon

Wij zijn Aethon. Werkgever van talent. 

Aanmoedigers van ontwikkeling. In alles wat we doen. Wij enthousiasmeren, begeleiden en inspireren talent. Tijdens hun studie, carrière en bij projecten. Met frisse blikken dragen we bij aan de dienstverlening voor burgers. 
 
Al meer dan 13 jaar verbinden we talentvolle en gedreven studenten en professionals aan betekenisvol werk bij meer dan 200 gemeenten. Door op maat gemaakte opleidingsprogramma’s zijn onze talenten startklaar en direct inzetbaar. 
 

Flexibel inzetbaar talent

  • Onze gedreven studenten ondersteunen vaste formaties op het KCC. Ze zijn inzetbaar op telefonie, balie, administratie en webcare. 
  • Onze hoogopgeleide en breedinzetbare professionals kunnen in verschillende functies aan de slag op de afdeling Burgerzaken.
 

Samen sterk

Zowel de NVVB als Aethon zetten zich elke dag in om de kwaliteit van de dienstverlening voor burgers te verbeteren. Digitaal waar kan, face to face en ‘ambacht’ waar moet. De samenwerking tussen de NVVB en Aethon is dan ook een logische stap. We zijn nauw betrokken bij de personele ontwikkelingen op Burgerzaken en bruisen van de ideeën om bij te dragen aan de optimale formatie.
 

Wilt u meer weten over Aethon?

Kijk dan op www.aethon.nl of neem contact met ons op via 088 035 1500.