NCOD Opleidingen

Dinsdag 8 november 2016 werd tijdens het NVVB regiocongres in Vianen het bronzen partnership aangegaan tussen de NVVB en NCOD Publiekszaken voor het jaar 2017.

Al vele jaren bieden de adviseurs van NCOD-Publiekszaken (PUZA) een belangrijke helpende hand bij de afdeling Burger- en Publiekszaken. Onze gedreven vakspecialisten kunnen direct instromen op een afdeling en staan altijd stil bij de kwaliteit. Denk hierbij aan front-, backoffice- en adviesprofessionals, applicatiebeheerders, inhoudscoaches, projectleiders, teamleiders en coördinatoren.

Vanuit deze praktijkkennis verzorgen we inspirerende trainingen en opleidingen/diplomatrajecten. NCOD opleidingen gaat voor impact, resultaat en directe toepasbaarheid in de praktijk. Onze docenten zijn dagelijks actief in het vakgebied en hebben actuele kennis. Vakmanschap en persoonlijke betrokkenheid staan zeer hoog in het vaandel. We integreren op een unieke manier competenties, vaardigheden en vakkennis in onze trainingen en opleidingen. We leiden op via open inschrijving, in-company of in de regio en zijn daarin toonaangevend.

Heeft u ondersteuning nodig op het gebied van advies of detachering? Kijk op: www.ncod.nl.
Vanzelfsprekend bieden we ook de modules die uw personeel helpen bij het nieuwe diplomastel. Deze modules of het andere aanbod van Publiekszaken bekijken? Ga naar: opleidingen.ncod.nl