Dynasure

Dynasure
Zorgen zit in ons DNA.

Dynasure is specialist in trusted solutions. Het bezorgen van betrouwbare producten, zoals paspoorten en rijbewijzen, waar en wanneer de klant/burger dat wil. Wij streven naar een unieke, innovatieve, logistieke oplossing die bijdraagt aan het realiseren van de doelen van onze klanten door met hen mee te denken en intensief samen te werken.
Wij zorgen voor onze klanten, het milieu en de maatschappij.

Wij:

  • Ontzorgen gemeenten door training, promotiemateriaal en een goed bereikbaar Klanten Contact Center.
  • Verzorgen betrouwbare en persoonlijke informatie naar de klant.
  • Bezorgen reisdocumenten volgens alle veiligheids- en privacy normen, waar en wanneer het de klant het beste uitkomt.
  • Werken met een uitgebreid milieumanagementsysteem en SROI maakt onderdeel uit van onze maatschappelijke verantwoording.

Sinds begin 2017 is Dynasure partner van de NVVB. Doel van deze samenwerking is om gezamenlijk gemeente en burger volledig te ontzorgen en nog beter van dienst te kunnen zijn. Middels de deelname aan congressen, het bezoeken van bijeenkomsten en de dialoog aan te gaan met NVVB en haar partners kunnen we samen brainstormen over de toekomstige ontwikkelingen en een nog betere dienstverlening.
Dynasure ziet de NVVB als een strategische partner en verwacht een samenwerking waarbij het delen van kennis met de NVVB maar ook met gemeenten en overige partners van de NVVB centraal staat. 

Dynasure is 100% met zorg voor u onderweg.

https://www.reisdocumenten-bezorgen.nl/