AMP Groep

Op maandag 17 november 2014 zijn de NVVB en AMP Groep een zilveren partnership aangegaan voor het jaar 2015. AMP Groep bezorgt producten en documenten die met zorg behandeld moeten worden. Veilig en klantvriendelijk!

“Al sinds enkele jaren werkt AMP constructief samen met de NVVB, het Ministerie van Binnenlandse Zaken en enkele gemeenten, om het voor burgers mogelijk te maken een reisdocument bezorgd te krijgen. Via brainstormsessies en andere bijeenkomsten mobiliseert de NVVB kennis en ervaring van diverse partijen, om zodoende de dienstverlening aan burgers te verbeteren. De NVVB toont zich hierbij een echte innovatiegerichte partner. Dat we de samenwerking nu beklinken via het zilveren partnership is voor ons dan ook een vanzelfsprekende stap”, aldus Marco van der Klij, Algemeen Directeur van AMP Groep.

AMP Groep is gespecialiseerd in de veilige en klantvriendelijke bezorging van waardevolle en fraudegevoelige producten. Begin 2013 werd door AMP het eerste paspoort bezorgd en inmiddels maakt een groeiend aantal gemeenten gebruik van de bezorgdiensten van AMP. 

Dat burgers deze dienst op prijs stellen blijkt uit de klanttevredenheidscijfers: gemiddeld wordt de dienst gewaardeerd met een 9,1!

Meer informatie? Klik hier voor de website van AMP Groep.