Dynalogic

Dynalogic is specialist in ‘Personalized Logistics’, het bezorgen van betrouwbare producten, zoals paspoorten en rijbewijzen, waar en wanneer de klant/burger dat wil. Wij streven naar een unieke, innovatieve, logistieke oplossing die bijdraagt aan het realiseren van de doelen van onze klanten door met hen mee te denken en intensief samen te werken. Deze samenwerking denkt Dynalogic ook terug te vinden in het zilveren partnership met de NVVB, dat begin 2017 werd beklonken.

Al een aantal jaren neemt Dynalogic deel aan het landelijk NVVB Congres en de verschillende regiocongressen, het zilveren partnership was dan ook een logische vervolgstap. Wij zijn trots partner te mogen zijn van de Nederlandse Vereniging van Burgerzaken en doen dit onder andere om de gemeentelijke dienstverlening richting burgers met innovatieve services te verbeteren en versterken waar nodig. Onderdeel van deze dienstverlening is de bezorging van reisdocumenten en rijbewijzen waar en wanneer de burger dat uitkomt.

Doel van deze samenwerking is om gezamenlijk gemeente en burger volledig te ontzorgen en nog beter van dienst te kunnen zijn. Middels de deelname aan congressen, het bezoeken van bijeenkomsten en de dialoog aan te gaan met NVVB en haar partners kunnen we samen brainstormen over de toekomstige ontwikkelingen en een nog betere dienstverlening.

Dynalogic ziet de NVVB als een strategische partner en verwacht een samenwerking waarbij het delen van kennis met de NVVB maar ook met gemeenten en overige partners van de NVVB centraal staat.