SDU Information Solutions

Sdu Uitgevers heeft een achtergrond die zorgt voor zo’n 200 jaar ervaring in de overheidswereld. We hebben alle ministeries, provincies, gemeenten en andere (semi-)overheidsinstellingen als klant en weten wat er in de markt leeft. We zijn op de hoogte van de actuele ontwikkelingen, thema’s, wet- en regelgeving en vertalen deze naar concrete dienstverleningsconcepten en informatie oplossingen. Hierbij werken wij niet alleen vanuit de behoeften van onze klanten, maar ook vanuit de klant daarachter, zoals burgers, bedrijven en instellingen. Zo krijgt iedereen het juiste antwoord.

De juiste content op de juiste plek
Efficiënte e-dienstverlening is alleen mogelijk met de juiste digitale content, in de juiste taal, op de juiste plek. En dat is precies waar wij voor staan.

Helder, logisch en gevalideerd
Al onze oplossingen zijn gebaseerd op logische informatiestromen, met heldere en gevalideerde inhoud. Een basisprincipe dat zorgt voor een efficiënte en effectieve dialoog, zowel intern als extern.

VIND: voor iedereen het juiste antwoord
Met VIND beschikt iedereen binnen en buiten uw organisatie altijd en overal over de meest actuele informatie. VIND bestaat uit contentoplossingen voor uw zaaksysteem, DMS, KCS en CMS.

Meer informatie
Klik hier voor de website Sdu VIND.