Aangepaste openingstijden helpdesk NVVB bij het Examenadviesburo tijdens de zomermaanden juli en augustus

Aangepaste openingstijden helpdesk NVVB bij het Examenadviesburo tijdens de zomermaanden juli en augustus

NVVB PublieksAcademie
Inhoudelijke vragen examen/modules tegengaan ID-fraude (B1a/B1b/S3)

Voor inhoudelijke vragen over bezwaren, inzage, klachten en examens kun je contact opnemen met de NVVB PublieksAcademie.
 
Ook inhoudelijke vragen over de opleidingen van de modules tegengaan ID-fraude (B1a, B1b en S3) of het aanvragen van een offerte voor een incompany traject stel je aan de NVVB PublieksAcademie.
 
De NVVB PublieksAcademie is bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 08:30-17:00 uur.
 
Telefoonnummer: 079-3031725
E-mail: publieksacademie@nvvb.nl.
 
Helpdesk NVVB bij Examenadviesbureau
Technische (account)/financiële vragen

Voor vragen over jouw account (inloggen) in de opleidings- en examenomgeving, jouw persoonlijke leeromgeving, inschrijving voor de modules ID-fraude en alle examens uit het Diplomastelsel Burgerzaken en voor annuleringen, omboekingen of financiële vragen rondom jouw boeking kun je contact opnemen met onze helpdesk bij het Examenadviesburo
 
Elk jaar worden de openingstijden in de zomermaanden juli en augustus tijdelijk aangepast van de helpdesk bij het Examenadviesburo. Tijdens de maanden juli en augustus zijn we alleen geopend van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur. Op zaterdag, zondag en 's avonds zijn we gesloten.
 
Vanaf september hanteert onze helpdesk bij het Examenadviesburo weer de reguliere openingstijden; maandag tot en met donderdag van 08.00 tot 22.15 uur, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 17.30 uur.
 
Telefoonnummer: 085-8081063
E-mail: publieksacademie@examenadviesburo.nl
 
We wensen iedereen een fijne zomer toe!

Nieuwsoverzicht