MariënburgGroep

 

Wie zijn wij?

MariënburgGroep is een landelijke opleider voor gemeenten. Wij verzorgen opleidingen, trainingen, actualiteitendagen en masterclasses binnen alle domeinen. Kenmerkend voor ons aanbod is de praktijkgerichte en hoogwaardige aanpak door vooraanstaande vakinhoudelijke professionals.

Onze opleidingsvisie – specialist in maatwerk

Als ambtenaar word je steeds opnieuw uitgedaagd om in te spelen op veranderingen: je bent nooit uitgeleerd. De MariënburgGroep ontwikkelt en verzorgt innovatieve opleidingen die aansluiten op jouw dagelijkse praktijk. Wij zijn gespecialiseerd in maatwerktrajecten: graag denken wij met onze klanten mee om een antwoord op hun opleidingsvraag te bieden, een antwoord dat past in hun organisatie en dat het optimale leerrendement oplevert. De combinatie, van ons brede aanbod én onze speciale aandacht voor onze klanten, maakt de MariënburgGroep zo succesvol!

Kies voor erkende kwaliteit – “Cedeo erkend”

Dit predicaat is een erkenning van de kwaliteit, continuïteit en bedrijfsgerichtheid van zowel onze open opleidingen als onze maatwerktrajecten. Als het gaat om maatwerktrajecten hebben we zeer recent een uitzonderlijke hoge score van 99,2% klanttevredenheid behaald. Voor de open opleidingen geldt eveneens een fantastische score van 98,6% klanttevredenheid!

Nederlandse Vereniging voor Burgerzaken (NVVB)

De NVVB ondersteunt gemeenten bij hun verantwoordelijkheden op het gebied van Burgerzaken. Samen met de NVVB delen wij de diepgewortelde ambitie om de dienstverlening aan de burgers van Nederland continue te verbeteren.

Als partner van de NVVB dragen wij hier dan ook graag ons steentje aan bij. Het partnership toont onze oprechte betrokkenheid bij Burgerzaken en wij delen graag onze kennis en ervaring. Wij onderschrijven dan ook van harte de kernwaarden van het partnership met de NVVB: optimale zichtbaarheid, waardevolle ontmoeting en verdere verdieping.

Meer informatie?

Kijk dan op www.marienburggroep.nl of neem contact met ons op via telefoonnummer 055 - 799 80 30.