CIB Centraal InkoopBureau

Het CIB: dé kantoorspecialist voor gemeenten

CIB Centraal InkoopBureau B.V. levert al sinds 1937 met veel succes totaaloplossingen voor de kantooromgeving aan o.a. gemeenten. Naast standaard kantoorartikelen zijn we specialist op het gebied van gemeentespecifieke producten zoals Gemeentelijk Beveiligd VNG-Papier (GBP), de Europese gehandicaptenparkeerkaart (GPK), paspoortvernietigers en gemeentelijk aktepapier. Ook leveren we archiefmaterialen die voldoen aan de Nederlandse Archiefwet. Door ons complete aanbod kunt u als gemeente voor al uw kantoorbenodigdheden terecht op één adres.

Als voormalig onderdeel van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG), kennen we de NVVB al vele jaren. We zien grote raakvlakken tussen actuele thema’s waar de NVVB zich samen met u als gemeente hard voor maakt en onze producten en diensten. Een goed voorbeeld hiervan is fraudepreventie. Als specialist op het gebied van beveiligd papier weten we als geen ander hoe belangrijk het is om de identiteitsgegevens van uw burgers te beschermen.

Door samen te werken met toonaangevende instanties op het gebied van documentbeveiliging, zijn we in staat om betrouwbare producten te leveren die optimale bescherming bieden tegen de nieuwste vervalsingstechnieken. Goede voorbeelden hiervan zijn ons Gemeentelijk Beveiligd VNG-papier voor gemeentelijke uittreksels en ons gemeentelijk aktepapier Normaal 1. Naast deze papieren oplossingen zijn we op dit moment een methode aan het ontwikkelen om documenten digitaal te kunnen waarmerken en valideren.

Na jarenlang standhouder te zijn geweest op de NVVB-congressen, is het aangaan van een partnership met de NVVB voor ons een logische vervolgstap. We kijken uit naar deze samenwerking en hopen u als gemeente samen met de NVVB nog beter van dienst te kunnen zijn op het gebied van fraudepreventie en documentbeveiliging.

Meer informatie over het CIB?

Kijk dan op www.cib.nl