Kennisinstituut Gemeenten

Kennisinstituut Kennisinstituut Gemeenten is uw partner voor trainingen, het geven van advies en het leveren van (tijdelijk) personeel.

Wij houden van aanpakken. Daarom nemen we niets slechts ter kennisgeving aan, maar pakken het vraagstuk aan én lossen het op.

Opleidingen

Wij verzorgen opleidingen, trainingen en actualiteitencolleges voor burgerzakenmedewerkers. Dit doen wij via onze eigen academie. Hier bieden wij maatwerktrainingen en alle opleidingen van de diplomalijnen burgerzaken van de Publieksacademie. Deze trainingen verhogen het kennisniveau van de collega’s en dragen daardoor bij aan het verbeteren van de dienstverleners aan onze inwoners.

Uniek aan het Kennisinstituut Gemeenten is dat wij geworteld zijn in gemeenten en in de onderwijspraktijk. Onze docenten komen vanuit de gemeentewereld en worden gecoacht op didactische vaardigheden door onze onderwijskundige. Zo garanderen wij praktische kennis die op een theoretisch juiste wijze wordt overgebracht.

Personeel

Het Kennisinstituut Gemeenten kan (tijdelijk) personeel leveren voor al uw burgerzaken uitdagingen. Wij leveren aan diverse gemeenten de flexibele schil aan personeel bij zieken en pieken. Daarnaast hebben wij vakspecialisten in dienst voor operationele, brp-technische en juridische opgaven. Tenslotte leiden wij middels ons uniek traineeship jonge enthousiaste collega’s op voor een carrière binnen burgerzaken.

Het Kennisinstituut Gemeenten heeft het personeel in dienst is, dat maakt ons flexibel en snel. Het personeel is altijd op de hoogte van recente inzichten via onze eigen academie. 

Voor diverse gemeenten worden wij ingeschakeld om de werving en selectie te verzorgen voor moeilijk vervulbare vacatures. Op deze manier hebben we veel collega’s begeleid naar een nieuwe uitdaging en daarmee de gemeente voorzien van goed personeel.

Advies

Het Kennisinstituut Gemeenten is de adviespartner voor uw afdeling burgerzaken. Wij schrijven opleidingsplannen, strategische toekomstvisies en juridische producten. Om deze werkzaamheden goed uit te voeren hebben wij meerdere academisch afgestudeerde bestuurskundigen en juristen in dienst. Zij staan voor u klaar bij (complexe) bezwaar- en beroepszaken en/of ander bestuurskundig en beleidsmatige werkzaamheden. 

Meer weten? 

Wij komen graag bij u langs voor een (nadere) kennismaking. Daarnaast vindt u op onze website achtergrondinformatie. 

www.kennisinstituutgemeenten.nl

(085) 004 19 95