Aethon

Welkom bij Aethon, hoe kunnen wij je helpen? 

Publieke dienstverlening verandert, verbetert. En dat is maar goed ook! Zo blijft jouw afdeling Publiekzaken, Burgerzaken of Dienstverlening relevant en van betekenis voor burgers.  

Wij geloven in een dienstverlening waar een gezonde mix van digitaal en menselijk contact samenkomt. Waar burgers in één keer goed en écht verder geholpen worden. Digitaal waar kan, persoonlijk waar nodig. Jouw burger kan zelf bepalen hoe, wanneer en met wie.  

Dienstverlening aan burgers is een vak. Een ambacht. Veel kunnen we leren, maar je moet thuis zijn in de stad of het dorp. De taal van de burger spreken en willen snappen hoe je die zo belangrijke dienstverlening optimaliseert. Elke dag weer beter. Dat is wat ons drijft. 

Ondersteuning op het juiste moment, flexibel op- en afschalen 

Wij ondersteunen meer dan 120 gemeenten bij het professionaliseren van contactmomenten met burgers. Aan het loket, in het KCC, in de stemlokalen of in de backoffice-processen. Dat kan voor een langere periode, op tijdelijke projecten en zelfs per uur bij opvang van piek- en ziekmomenten.  

Levering binnen 8 uur na aanvraag 

We bemiddelen o.a. KCC-medewerkers, baliemedewerkers, burgerzaken-trainees, verkiezingsmedewerkers, medior- en senior burgerzakenmedewerkers en BRP-specialisten. Jij vraagt, wij leveren binnen 8 uur na uw aanvraag. Indien gewenst verzorgen wij de gehele planning van de flexibele schil. En natuurlijk zorgen we ervoor dat onze medewerkers startklaar staan en adequaat zijn opgeleid. 

Garantie op kwalitatieve bezetting 

Door onze unieke exposure op de arbeidsmarkt, voegen we per jaar meer dan 800 intrinsiek gemotiveerde studenten en professionals duurzaam toe aan de publieke sector. Velen van hen maken al tijdens de studie kennis met het werken voor burgers en de baankansen bij gemeenten. We garanderen een kwalitatieve bezetting en stellen gemeenten in staat publiekszaken-teams te bouwen die bestaan uit een goede mix van jong talent en doorgewinterde experts. Velen van onze medewerkers stromen door naar een vaste baan in jouw gemeente. 

Snel uw bezetting op orde? 

Dan helpen wij je graag. En net zoals de burger, kies je zelf welk kanaal het beste bij je past om contact met ons op te nemen: