SEP

Wij zijn SEP

Als partner naast gemeenten en overheidsinstanties staan in permanente educatie voor de ambtenaar, dat is onze ambitie. We willen u optimaal ondersteunen met kwalitatief hoogstaande en innovatieve e-learning die aansluit bij de wensen van de ambtenaar. Daarvoor blijven we permanent in gesprek met inhoudsdeskundigen, partners en klanten over de actualiteit. Hierdoor is onze e-learning Burgerzaken altijd actueel. We leggen de lat hoog met een kwaliteitsstandaard die we blijven verleggen, het onderliggend didactisch model, werkgerelateerde casussen, steeds meer innovatie én met de begeleiding van onze adviseurs op permanente educatie. Zodat je als organisatie het beste haalt uit de e-learning én als ambtenaar het meeste kan halen uit je persoonlijke ontwikkeling.

Permanent leren

Vroeger werd je als jonge ambtenaar opgeleid door de bestuursacademie en bleef je tot je pensioen ambtenaar. Die wereld is sterk veranderd. Medewerkers wisselen vaak van baan, groeien door naar andere functies binnen en buiten de overheid. Ook hebben gemeenten en andere overheidsorganisaties te maken met een groeiende diversiteit en complexiteit aan werkzaamheden waarvoor ze
verantwoordelijk zijn. Al deze ontwikkelingen zorgen ervoor dat de nieuwe ambtenaar snel en adequaat moet worden opgeleid en op een slimme en efficiënte wijze bij kan blijven in het vakgebied Burgerzaken. Permanente educatie wordt dan ook het nieuwe normaal en de leervorm e-learning is daarbij een uitstekende wijze om dit vorm te geven. Mits de e-learning actueel is en kwalitatief goed. En daar richt SEP zich op.

Eigen regie

Uw organisatie heeft de regie en bij het oplossen van vraagstukken. U heeft de keuze of en hoe u hier derden bij betrekt. Denk hierbij aan klassikale trainingen om de kennis vanuit de e-learning te versterken. Dat betekent dat wij samen met u een slimme aanpak opstellen die uw organisatie ontzorgt en ondersteunt. Vanuit deze visie verbinden wij vraagstukken met elkaar, verdiepen we de
thema’s en dragen wij bij aan verandering.

Netwerkdag

Elk jaar organiseren wij een landelijke netwerkdag met inspirerende workshops en een gevarieerd programma. Ook is er op deze dag voldoende ruimte om met uw Burgerzaken collega’s te netwerken en ervaringen te delen. Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Meer weten?

Bent u nieuwsgierig geworden? Kijk dan op www.sep.nl. Wij komen graag met u in contact om u te adviseren bij uw leervraagstukken. Wilt u vrijblijvend een kijkje in onze e-learning, informatie ontvangen of een presentatie van één van onze adviseurs? Mail gerust naar hallo@sep.nl en wij helpen u graag een stap verder.