Regiobijeenkomsten

I.v.m. de val van het kabinet en de verkiezingen die op 22 november plaats zullen vinden, hebben de NVVB-regiobesturen maandag helaas moeten besluiten de NVVB Regiocongressen die dit najaar gepland stonden te annuleren.
 
Zij zijn tot deze beslissing gekomen omdat zij zich realiseren dat het organiseren van deze extra verkiezingen erg veel extra werk met zich zal meebrengen voor de medewerkers Burgerzaken. Daarnaast zullen zij niet alleen druk zijn met de verkiezingen dit najaar, maar komen daar ook nog andere onderwerpen bij zoals de Wet introductie gecombineerde geslachtsnaam (WIGG), de zelfevaluatie en de paspoortpiek in 2024, die de nodige capaciteit zal vergen van de medewerkers Burgerzaken.
 
Wij willen de medewerkers Burgerzaken veel succes wensen de aankomende periode. We weten zeker dat zij ook deze klus weer gaan klaren, ondanks dat dit veel van hen zal vergen.
 
Om het wegvallen van de informatie die tijdens de regiocongressen aan bod zouden komen op te vangen, zullen wij kijken naar de organisatie van meerdere webinars dit najaar. In ieder geval over de WIGG zullen we meerdere webinars organiseren, omdat we ons ervan bewust zijn dat hier veel vragen over zijn. Houd hiervoor de NVVB-nieuwsbrief goed in de gaten.