BS Detacheringen

Tijdelijke burgerzaken experts met een frisse kijk op ons vak én uw organisatie.

 

BS Deta haalt de druk van de ketel in een turbulente arbeidsmarkt, door burgerzaken experts te leveren die een frisse wind door uw team blazen. 

Wij ondersteunen afdelingen Burgerzaken, Publiekszaken, Dienstverlening en KCC-teams met enthousiaste, actueel geschoolde en gemotiveerde medewerkers. Adviseurs van BS Deta zijn goed ingewerkt en deskundig op hun werkterrein; ze voegen karakter en kunde toe aan uw team of afdeling. Onze adviseurs hebben een vast dienstverband en zijn flexibel inzetbaar. 

Onze adviseurs dragen bij aan het implementeren en verbeteren van processen, zijn een voorbeeld in klantcontact en zijn er op gebrand hun kennis en ervaring met anderen te delen. Dit verrijkt de kennis van uw medewerkers en zorgt voor blijvende verandering in uw organisatie, ook na de inzet van onze medewerkers. Zo garanderen we een duurzame samenwerking gericht op de toekomst en continuïteit van Burgerzaken en uw gemeente. 

Wij kennen de markt en zijn een concurrerende en betrouwbare partner voor veel gemeenten in Nederland én Caribisch Nederland. 

Naast onze ervaren groepen van allround adviseurs, specialisten en interim managers werven we continu HBO-geschoolde trainees, gericht op de grote veranderingen die ons vakgebied kent. Onze bewezen bijdrage aan de verjonging binnen het openbaar bestuur.