Even Werkt!

Even Werkt!, specialist in Publiekszaken.

Wij detacheren medewerkers voor afdelingen Publiekszaken in de Publieke Sector. Van enthousiaste starters tot doorgewinterde professionals. Van baliemedewerker tot afdelingshoofd van trainee tot organisatieadviseur.

Even Werkt! heeft zijn/haar mensen in dienst, daardoor kunnen wij altijd de continuïteit bieden die u wenst. We stimuleren onze mensen en ondersteunen ze met trainingen en opleidingen vanuit onze eigen Even Werkt! Academie.

Onze medewerkers zijn direct inzetbaar en werken altijd met PEP: Passie, Energie en Plezier. Dat zijn onze kernwaarden en daar staan we voor!

Specialist 

Even Werkt! is specialist in publiekszaken. Wij werken exclusief voor gemeenten. Daar zit onze kracht. Wij kennen het vak, het werk en de uitdagingen die u heeft als overheid. Wij gaan altijd voor de juiste man of vrouw op de juiste plek en adviseren u hierover graag.

Betrouwbaar, kwaliteit en snel

Onze opdrachtgevers kennen ons als een betrouwbare partner die gaat voor kwaliteit en snel levert. Wij bouwden daarom in de afgelopen jaren een grote klantenkring op in Nederland. Inmiddels mogen we al zo'n 150 gemeenten tot ons klantenbestand rekenen. En het aantal opdrachtgevers groeit nog steeds.

www.EvenWerkt.nl