Data B. Mailservice

Data B. Mailservice B.V. is specialist in cross mediale documentstromen, met een sterke focus op transactiemail. Sinds 1990 verzorgt ons gemotiveerde team van specialisten de fysieke en digitale documentstromen van zeer uiteenlopende klanten. Zo ontzorgen we onze klanten bij het printen, couverteren en versturen van (vertrouwelijke) documenten, maar ook bij het versturen van digitale berichten zoals Mijn Overheid en DigiD berichten of ‘gewone’ mailingen. De inhoud van die berichten? Die kan variëren van belastingaangiftes en (WOZ-)aanslagen en stempassen tot facturen, herinneringen, prolongaties, aanmaningen en andere vertrouwelijke documentatie.

Kwaliteit en omvang

Het machinepark van Data B. Mailservice B.V. is uitgerust met hoogwaardige printers en couverteermachines die grote hoeveelheden documentstromen aankunnen. Zo kunnen de meeste machines van Data B. Mailservice B.V. zo’n 20.000 afdrukken per uur aan. Dat stelt ons in staat om ruimschoots te voldoen aan de capaciteitsbehoefte die onze klanten dagelijks van ons vragen. Daarnaast zijn onze softwareontwikkelaars voortdurend bezig om de kwaliteit van de software voor zowel de fysieke als de digitale documentstromen verder te optimaliseren.

Partner in cross mediale oplossingen

Data B. Mailservice B.V. kan u als klant volledig ontzorgen vanuit één organisatie. Doordat we de mogelijkheid hebben om een cross mediale oplossing te bieden van zowel fysieke als digitale documentstromen, denken we bij veel organisaties en (overheids) instellingen op het hoogste niveau mee over de in te zetten kanaalstrategie. Voor veel organisaties zijn we een zeer gewaardeerde adviespartner bij vraagstukken met betrekking tot de communicatie, interactie en transactie met en naar klanten en burgers.

Van ruwe data tot deurmat

Data B. Mailservice B.V. biedt een totaaloplossing; van ruwe data tot (fysieke of digitale) deurmat. U hoeft slechts een dataset met de gegevens van uw klanten aan ons aan te leveren; wij zorgen ervoor dat de documenten worden opgemaakt, geprint, verpakt en verstuurd of klaargezet worden in een digitale omgeving.

Hoogwaardige klantenkring

Data B. Mailservice B.V. mag naast gemeenten, belastingsamenwerkingen en andere overheidsinstanties ook banken, verzekeringsmaatschappijen, woningbouwcorporaties, pensioenfondsen, waterleidingbedrijven, thuiszorgorganisaties en charitatieve instellingen tot haar klantenkring rekenen. Ook drukkerijen, reclamebureaus, groothandels en mkb-bedrijven vertrouwen op Data B. Mailservice B.V. voor de digitale en fysieke verwerking van persoonlijke en vertrouwelijke documentstromen.

Meer weten over Data B. Mailservice?

Neem contact op!