NVVB Webinars

De NVVB PublieksAcademie zoekt JOU!
Binnen de NVVB PublieksAcademie hebben we momenteel meerdere “vacatures” openstaan. Wij zijn op zoek naar:

  • Moduleteamleden die werken aan de kwaliteit van onze examens
  • Beoordelaren voor onze vaardigheidsexamens
  • Voorzitter van de Examencommissie
  • Lid van de Examencommissie
  • Lid voor de Vaststellingscommissie

Op het NVVB Jaarcongres hebben we er al even bij stilgestaan, maar ook via dit bericht willen wij graag nogmaals benadrukken dat onze vereniging, waaronder ook de examenorganisatie van de NVVB PublieksAcademie, nog steeds afhankelijk is van de vakkennis en kunde van medewerkers Burgerzaken. Medewerkers Burgerzaken die het nuttig en leuk vinden zich in te zetten voor de kwaliteit van het Diplomastelsel Burgerzaken.
 
Vanwege de getoonde interesse en vragen op dit gebied hebben wij besloten om een digitale bijeenkomst te organiseren op donderdag 20 juni 2024 van 10.00  tot 11.00 uur. Tijdens deze bijeenkomst geven we uitleg over wat deze rollen als moduleteamlid, beoordelaar, voorzitter, examencommissielid en vaststellingscommissielid precies inhouden.

Aanmelden
Benieuwd of één van deze rollen jou aanspreekt? Of heb je hier nog vragen over? Onze leden (individuele leden en medewerkers bij een gemeente) mogen (gratis) deelnemen aan deze webinar. Ben je dus individueel lid van de NVVB of werkzaam bij een Nederlandse gemeente, dan kun je jezelf aanmelden voor deze webinar. Val jij niet onder deze groep, dan kun je deze webinar helaas niet volgen. 

Meld je hier aan