SMART CJM

Wij zijn een full-service provider in Customer Journey Management oplossingen. Onze expertise is tientallen jaren ervaring in het managen van klant- en patiëntenstromen in de publieke, zorg- en retail sector.

Nieuw in Nederland, echter hebben de oprichters van Smart CJM BV tientallen jaren ervaring in het ontwikkelen en implementeren van Afspraken- en Klanten Begeleidingssystemen, zowel in Nederland als daarbuiten. Met het innovatieve platform Smart CX betreden we de Nederlandse markt nadat deze succesvol is geïmplementeerd in Duitsland bij meer dan 200 gemeenten in slechts 2 jaar tijd wat ons marktleider in Duitsland heeft gemaakt.

Onze oplossing Smart CX is gebaseerd op een schaalbare Microsoft-architectuur die is ontworpen voor SaaS- en On-Premises-installaties bij overheids-, zorg- of Retail instellingen van elke omvang maar ook voor ondernemingen met honderden vestigingen, kan deze snel worden aangepast en geschaald naar de lokale behoeften van nieuwe markten. Ons agile softwareontwikkelingsteam leert elke dag van nieuwe klantvragen en wil onze oplossing in de toekomst graag verder verbeteren met input van de Nederlandse en Belgische markt.

Onze platform is WCAG en GDPR compliant, vandaag de dag enorm belangrijke vereisten om onze oplossing aan te laten voldoen vanuit de overheid. Daarnaast is ons platform betrouwbaar en eenvoudig te onderhouden wat de druk op uw applicatiebeheer enorm zal verlagen zodat dit ten goede zal komen aan een hogere klant - en medewerker tevredenheid.

We verwelkomen u graag om u meer te vertellen over onze oplossingen. Wilt u voor het congres of juist na het congres meer weten over onze oplossingen? Neem dan gerust contact met ons op! 

www.smart-cjm.com