Bestuursacademie

Bestuursacademie Nederland is partner van NVVB. Samen bouwen we aan jouw verdere professionalisering als overheidsprofessional bij de gemeente. Hiervoor bieden we nu het herziene Diplomastelsel Burgerzaken van de NVVB aan.

Bestuursacademie Nederland is 60 jaar de opleider van overheidsprofessionals

Als overheidsprofessional bij de gemeente is het noodzakelijk om jezelf te blijven ontwikkelen, zodat je kunt inspelen op alles wat er gebeurt en verandert in de maatschappij. Bestuursacademie Nederland bouwt mee aan de professionalisering van overheidsorganisaties. Dat doen we met een compleet en actueel opleidingsaanbod met trainingen en opleidingen op (erkend) NLQF 4 (MBO) niveau. Wij zorgen ervoor dat je mee verandert met de wereld om je heen en klaar bent voor de toekomst!

Wat je kunt verwachten bij Bestuursacademie Nederland

Al onze opleidingen en trainingen worden verzorgd door docenten die bij de overheid werken en dus alles weten van het werkveld en de politieke context. Hierdoor kunnen zij de inhoud van de lessen optimaal afstemmen op de praktijk en kun jij meteen met het geleerde aan de slag in je eigen werkomgeving. Bovendien krijg je tijdens de lessen voldoende ruimte om je persoonlijke ervaringen en vraagstukken te delen. Dat leidt regelmatig tot interessante en inspirerende gesprekken met de docent en medecursisten. Zo leer je van en met elkaar! Daarnaast ervaar je bij ons de volgende voordelen:

  • Flexibele startmomenten
  • Klassikaal of online onderwijs
  • Opleidingslocaties in heel Nederland
  • Mogelijkheid tot incompany- en maatwerktrajecten

Meer informatie

Ons volledige opleidingsaanbod vind je op www.bestuursacademie.nl