NCOD

NCOD Publiekszaken en NCOD Opleidingen

De adviseurs van NCOD zijn thuis op het gebied van burgerzaken en hebben jarenlange ervaring in het oplossen van complexe vraagstukken. Wij leveren op hoog niveau allrounders en gedreven vakspecialisten die direct kunnen instromen op uw afdeling, geen inwerktijd nodig hebben en altijd stilstaan bij kwaliteit. Wij helpen u – op een klantgerichte manier – bij de behandeling van complexe dossiers en adviseren u met kennis van zaken over de mogelijke aanpak. Dat varieert van een advies en een procesvertegenwoordiging tot het maken van besluiten en het opstellen van verweerschriften en brieven. NCOD Publiekszaken helpt u ook graag met innovatief advies voor beleid en voor operationele en juridische opgaven.

Duurzame oplossingen

Vakmanschap en persoonlijke betrokkenheid staan bij ons zeer hoog in het vaandel. NCOD is er niet alleen voor de korte termijn, wij streven naar duurzame oplossingen. Dat geldt in meerdere opzichten: vakinhoudelijk, organisatorisch en op personeelsgebied.?Zo kunnen we uw medewerkers ook coaching en? training on the job geven of een vakinhoudelijke opleiding incompany organiseren. Uw afdeling heeft daardoor niet alleen tijdelijk profijt van onze deskundigheid, maar voor een langere periode. 

NCOD Opleidingen is dé opleider voor de publieke sector met cursussen in de open inschrijving of in-huis op maat (incompany). We verzorgen inspirerende trainingen, opleidingen en diplomatrajecten, zowel klassikaal als via blended elearning. Onze opleidingen zijn praktisch, interactief en duurzaam. De professionele opleiders van NCOD komen ook graag bij u langs voor een in-company opleiding. De docenten zijn dagelijks actief in het vakgebied en hebben actuele kennis. Zo dragen we bij aan optimale dienstverlening voor de burgers.