Segment

Segment en burgerzaken
Of je nu startende medewerker Burgerzaken bent of al langer meedraait op de afdeling, bij Segment kun je terecht voor een passende cursus, training of opleiding. We bieden cursussen aan op bijvoorbeeld de BRP, IPR, Burgerlijke Stand, adresonderzoek en de juridische praktijk op de afdeling burgerzaken. Ook in company kunnen wij veel voor gemeenten betekenen. Bekijk ons aanbod hier.

Diplomalijnen Burgerzaken
Ook bieden wij alle diplomalijnen Burgerzaken aan. Mede door onze trainers, die stuk voor stuk afkomstig zijn uit het vakgebied en met hun jarenlange praktijkervaring de theorie weten te vertalen naar een praktische toepassing, kunnen wij een hoog leerrendement garanderen. Of het nu gaat om het volgen van een enkele module of een geheel opleidingsprogramma, met onze jarenlange ervaring helpen we jou graag verder!

Wil je een persoonlijk opleidingsadvies ontvangen? Neem dan contact met ons op via cursus@segment.nl.

Over Segment
Al meer dan 25 jaar is Segment dé opleider en adviseur voor de overheid en non-profitsector. Met onze opleidingen, adviezen en trainingen ondersteunen wij het streven naar alsmaar verdere professionalisering. Of het nu gaat om de scholing van een enkele medewerker of een organisatiebreed advies- of leertraject, Segment heeft altijd toepasbare opleidingen en trainingen beschikbaar, en altijd vanuit de context van de klant. Segment is Cedeo gecertificeerd.