TIMEBLOCKR

EVEN VOORSTELLEN: T:MEBLOCKR, DE COLLEGA DIE NOOIT SLAAPT!

T:MEBLOCKR is een afsprakenplatform voor overheden en bedrijven. Wij bedienen reeds 100+ gemeenten in Nederland en België en ruim 4 miljoen gebruikers. T:MEBLOCKR zorgt ervoor dat een organisatie 24/7 bereikbaar is, doordat de afspraak gemakkelijk online ingepland kan worden. Vergis je niet: we zijn absoluut geen datumprikker. Er zit veel meer in het platform. Op basis van condities kunnen de juiste mensen op de juiste momenten ingepland worden, worden ruimtes en materialen gereserveerd en wordt bijvoorbeeld tijd ingecalculeerd om (administratieve) voorbereidingen of afrondingen te treffen. De gehele klantgeleiding met kiosk en oproepscherm is natuurlijk beschikbaar. T:MEBLOCKR zorgt voor kostenbesparing voor de organisatie en het optimaliseren van de klantbeleving en dienstverlening. Het vereenvoudigen van het contactproces, onafhankelijk van tijd en plaats, zorgt simpelweg voor een toestroom van meer burgers.

FUNDAMENTELE KERNWAARDEN

# 100% veilig en Digitaal toegankelijk (EN 301 549 met WCAG 2.1 AA)
Onze software is volledig webbased. Dat is gemakkelijk én veilig. Geen zorgen over dataveiligheid, ook niet wat betreft GDPR/AVG. Wij voldoen wij aan de hoogst gestelde wettelijke nationale en Europese eisen. Daarnaast wil je als organisatie zorgen dat iedereen je website goed kan gebruiken (ook voor mensen die auditief en of visueel beperkt zijn). Met T:MEBLOCKR kan dat zonder problemen, want wij zijn 100% digitaal toegankelijk op niveau AA volgens de Web Content Accessibility Guidelines (WCAG) en echt volledig geintegreerd in de website.

# Laagdrempelig en oplossingsgericht
T:MEBLOCKR is gevestigd in Nederland met een professionele in-house Servicedesk. Wij spreken jouw taal, verdiepen ons in jouw organisatie proces en denken in oplossingen. Je hebt daardoor altijd een goede gesprekspartner dichtbij, die klaar staat om je verder te helpen. 

# Gebruiksgemak
Speciaal voor gemeenten heeft T:MEBLOCKR een interface die heel intuïtief werkt. Je hebt geen ellenlange handleidingen nodig om te begrijpen op welke knoppen je moet klikken. What you see is what you get.

# Luxe en comfort
Aan de voorkant is T:MEBLOCKR recht door zee. Maar aan de achterkant gaat er een hele wereld schuil. Van de complexiteit van door-elkaar-heen-lopende condities, variabelen en eisen merkt de gebruiker aan de voorkant niets. Deze complexiteit zorgt er wel voor dat het systeem op een super slimme en geavanceerde manier de agenda’s vult.

# Innovatief
T:MEBLOCKR kijkt naar de behoeften uit de markt en zorgt ervoor dat de applicatie daarbij naadloos aansluit. Het platform zorgt ervoor dat handelingen en processen die normaal handmatig ingezet worden, automatisch verlopen. Bovendien voegt T:MEBLOCKR een extra dimensie toe aan de organisatie: deze is vanaf nu altijd bereikbaar. T:MEBLOCKR combineert door de ruime ervaring bij overheden en bedrijven het beste van twee werelden en blijft doorontwikkelen met nieuwe functionaliteiten zoals Mobiel aanmelden en oproepen en videobel afspraken.

We verwelkomen jullie graag op onze stand om meer te vertellen over T:MEBLOCKR. Tussentijds al vragen of advies nodig? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via werkenopafspraak@timeblockr.com of 088-TMBLCKR.

TIMEBLOCKR BV
https://timeblockr.com/