TSA Verkiezingen

Dé ICT-partner voor uw verkiezingsproces

Het organiseren van verkiezingen is een veelomvattend proces dat doorgaans veel tijd in beslag neemt. TSA Verkiezingen helpt gemeenten, groot en klein, om met het volste vertrouwen elke verkiezing tegemoet te kunnen gaan. Dit doen wij door innovatieve digitale oplossingen in te passen in het organisatieproces van de gemeente, waardoor men tijd bespaart, het overzicht behoudt en in controle blijft.

Een compleet portfolio

Van het werven, indelen en trainen van stembureauleden, de stembureau(leden)-administratie, het genereren van brieven en publicaties, tot en met het publiceren en presenteren van de uitslag; de producten en diensten van TSA Verkiezingen ondersteunen gemeenten in alle fases van het organisatieproces.

Al onze producten zijn:

  • in overeenstemming met de Kieswet.
  • in hoge mate configureerbaar naar de wensen/eisen en werkwijze van de gemeente.
  • het resultaat van samenwerking met meerdere gemeenten.
  • beschikbaar tegen een gunstige prijs-kwaliteitverhouding.

Persoonlijk contact

Wij bieden te allen tijde een persoonlijke service. Gemeenten die onze producten inzetten kunnen het gehele jaar een beroep doen op de professionele ondersteuning van onze supportmedewerkers en consultants.

Over TSA Verkiezingen

Wilt u meer weten over (de producten en diensten van) TSA Verkiezingen? Kijk dan op www.tsaverkiezingen.nl

TSA Verkiezingen is onderdeel van TSA Group Delft. TSA Group Delft is al meer dan 25 jaar succesvol op de ICT-markt. Het bedrijf is een gerenommeerd ontwikkelaar en leverancier van (maatwerk)software en online toepassingen voor opdrachtgevers uit diverse branches. Kijk voor meer informatie over TSA Group Delft op www.tsagroup.nl