Bericht van BUZA: Nederlandwereldwijd.nl voor grensoverschrijdend werken en wonen

Bericht van BUZA: Nederlandwereldwijd.nl voor grensoverschrijdend werken en wonen

Heeft jouw gemeente inwoners die grensoverschrijdend werken, of inwoners die van plan zijn te emigreren? Wijs hen dan op www.nederlandwereldwijd.nl

Op Nederlandwerldwijd.nl vind je informatie over overheidsproducten en- diensten die Nederlanders en niet-Nederlanders over de grens nodig hebben. Alle informatie komt hier overzichtelijk samen. Nederlandwereldwijd.nl wordt ondersteund door een contact center dat 24/7 bereikbaar is voor vragen in 4 talen.

De informatie op nederlandwereldwijd.nl wordt ontwikkeld door het ministerie van Buitenlandse Zaken in nauwe samenwerking met de volgende partners: RvIG, Logius, gemeente Den Haag (Landelijke Taken), VNG, Belastingdienst, SVB, UWV, CAK,  DUO, RDW, IND en de Dienst Publiek en Communicatie (DPC) van het ministerie van Algemene Zaken.

Actueel
Nederlandwereldwijd.nl breidt de informatie voortdurend uit en voegt nieuwe overheidsproducten en- diensten toe. U kunt daarbij denken aan: 

Verwijzen
Heeft jouw gemeente dus inwoners die grensoverschrijdend werken, of inwoners die van plan zijn te emigreren? Verwijs hen dan op relevante pagina’s op jouw gemeentewebsite naar www.nederlandwereldwijd.nl

Nieuwsoverzicht