BPR Nieuwsbrief 23 september 2014

Beëindigen onderzoeken van historische verblijfstitels

In de Kwaliteitsmonitor worden sinds kort de aantallen openstaande onderzoeken afgebeeld. Per categorie (uitgesplitst in actueel en historie) worden de aantallen openstaande onderzoeken vermeld. Dus ook het aantal openstaande onderzoeken in categorie 10/60 Verblijfstitel. Dit geeft geen waardeoordeel over de kwaliteit van de gegevens.

CBP en Agentschap BPR werken samen aan toezicht op de zelfevaluatie BRP
Op 19 september 2014 hebben het Agentschap BPR en het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP) een samenwerkingsovereenkomst gesloten over het toezicht op de gemeentelijke Zelfevaluatie basisregistratie persoonsgegevens.

Handleiding Uitvoeringsprocedures (HUP) versie 1.5 beschikbaar
Op onze website is de nieuwe versie (1.5) van de Handleiding Uitvoeringsprocedures (HUP) beschikbaar. In deze nieuwe versie zijn de relevante procedures aangepast na de initiële vulling van het Register Niet-Ingezetenen (RNI). In het document Versiebeheer HUP 1.5 vindt u een volledig overzicht van de hoofdstukken waar tekst is gewijzigd. Daarnaast blijft het document Versiebeheer HUP 1.4 op onze website beschikbaar als extra naslag.

Kom naar de Klantendag BPR 2014
Het Agentschap BPR nodigt u van harte uit voor de Klantendag BPR 2014 op 30 oktober 2014. Deze dag is bedoeld voor alle bronhouders en gebruikers van de Basisregistratie Personen en medewerkers van organisaties die zich bezighouden met identiteitsmanagement. Lees op onze website meer over het programma en hoe u zich aan kunt melden.

Bron: www.bprbzk.nl

Nieuwsoverzicht