BRPreview op 28 mei 2013

Na het succes van de BRPreview vorig jaar, organiseert het programma mGBA ook dit jaar weer een BRPreview. Deze vindt plaats op dinsdag 28 mei 2013 in Utrecht.

Wat kunt u verwachten?
Olaf Wilders, programmamanager modernisering GBA, beloofde tijdens de vorige BRPreview gemeenten (nogmaals) de kans te geven kennis te maken met de BRP. Dat kan op 28 mei 2013. Ook afnemende organisaties zijn nadrukkelijk uitgenodigd om de BRP te komen bekijken. De exacte invulling van de dag is nog niet bekend maar zeker is dat u:

  • aan de knoppen’ kunt zitten van de BRP en Burgerzakenmodules;
  • nieuwe functionaliteiten zult zien van de BRP en de Burgerzakenmodules;
  • functionaliteiten zult zien die interessant zijn voor afnemers van de BRP;
  • wordt bijgepraat over de laatste ontwikkelingen;
  • verschillende workshops kunt volgen.

Oorspronkelijk stond de BRPreview gepland voor maart 2013. Alle betrokken partijen hebben besloten de BRPreview te organiseren in mei omdat zij er zeker van willen zijn dat zij volledig nieuwe functionaliteiten van de BRP en Burgerzakenmodules aan u kunnen tonen. Zo is deze tweede BRPreview interessant voor nieuwe deelnemers én deelnemers aan de eerste BRPreview.
 

Inschrijven
Aan het aantal bezoekers zal een maximum worden gesteld ten aanzien van het aantal vertegenwoordigers per organisatie. Zodra het programma bekend is, kunt u zich via www.moderniseringgba.nl

Nieuwsoverzicht