Congres Burgerzaken 17 en 18 april 2013

Het Congres Burgerzaken van 17 en 18 april 2013 staat alweer voor de deur! Nog twee weken en dan komen honderden collegae richting Noordwijkerhout om kennis op te doen, uit te wisselen en elkaar weer even te zien. Het gevarieerde programma, een record aantal standhouders en een groot aantal deelnemers dat zich reeds heeft aangemeld staan garant voor wederom een succesvol bijeenkomen!

Of u nu werkt op een afdeling Burgerzaken, Publiekszaken of onderdeel bent van een KCC; uw samenwerking begint altijd met een goed ID!
Met deze slogan als uitgangspunt heeft de NVVB de laatste ontwikkelingen binnen het vakgebied verzameld en een plaats gegeven in het tweedaagse programma.

Als verbindende organisatie heeft de NVVB verschillende partijen betrokken voor het organiseren van interessante workshops. Of het nu gaat om ‘innovatie dienstverlening richting 2017’, ‘de kwaliteitsmonitor’, ‘een LEAN programma echt succesvol maken’ of het project ‘Naar Betrouwbare Persoonsgegevens’. Voor iedere GBA-specialist, manager KCC, ambtenaar van de burgerlijke stand of beleidsmedewerker Publiekszaken is het congres een ‘must’ om te bezoeken!

Maar kan ik mij dan nog inschrijven????? Natuurlijk, u bent nog niet te laat om zich aan te melden, dus ga snel naar aanmelden bezoekers

Nieuwsoverzicht