Deelproject 2 ‘doorstroommedewerkers’

Deelproject 2 ‘doorstroommedewerkers’

De promotiedagen voor het werven van nieuwe medewerkers Burgerzaken en het opleiden van de potentiële nieuwe collega’s zit erop!

Dat betekent dat het tijd is voor deelproject 2 ‘Doorstroommedewerkers’ vanuit het gesubsidieerde project van BZK voor onze leden.

Dit houdt in dat wij huidige medewerkers Burgerzaken met een diploma 1: Basiskennis Burgerzaken óf die het PE-1 examen over diplomalijn 1 + minimaal de B1a vaardigheidsexamens hebben behaald, én die in loondienst zijn van een gemeente, twee gratis modules (B1b: Brondocumenten en B7: Migratie) uit het Diplomastelsel Burgerzaken mogen aanbieden om door te stromen binnen het vakgebied Burgerzaken.

Als je voldoet aan deze voorwaarden dan heb je van ons waarschijnlijk al een mail ontvangen met een uitnodiging om deel te nemen aan dit project. Pak dan de uitnodigingsmail erbij en lees daarin verder over hoe je je kan aanmelden.

Heb je geen mail ontvangen, maar voldoe je wel aan deze voorwaarden en wil jij hieraan gratis deelnemen?

Stuur dan een mail naar publieksacademie@nvvb.nl met daarin jouw naam, achter(meisjes)naam en geboortedatum. Dan zorgen wij ervoor dat je alsnog de uitnodiging zal ontvangen.

Let op! Aanmelden kan tot 1 augustus 2024. Daarna is aanmelden niet meer mogelijk.

Heb je nog (andere) vragen hierover? Stel ze dan gerust via bovenstaand e-mailadres.

Nieuwsoverzicht