Even voorstellen: Niek Karsten en Marjolein Smulders

Even voorstellen: Niek Karsten en Marjolein Smulders

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 20 juni zijn Niek Karsten en Marjolein Smulders benoemd tot Dagelijks Bestuurslid van de NVVB. Zij stellen zich graag voor.
                     
Niek Karsten
Ik ben Niek Karsten, 36 jaar oud. Ik woon samen met mijn vriendin Birgitte in Arnhem en samen hebben wij vijf kinderen. Ik werk sinds 2020 bij de afdeling Burgerzaken in Almere, waarvan de laatste twee jaar als leidinggevende van team Staf. Ik heb in de afgelopen jaren een hart voor Burgerzaken en alle medewerkers gekregen. Ik wil heel graag een steentje bijdragen om het prachtige werk meer voor het voetlicht te brengen, zodat de waardering ook toeneemt voor alle medewerkers binnen Burgerzaken. Ook in de rol van algemeen bestuurslid, en nu als dagelijks bestuurslid.

Marjolein Smulders
Beste allen, mijn naam is Marjolein Smulders en ik ben Hoofd Bedrijfsbureau bij de gemeente Utrecht. Na mijn rechtenstudie aan de Universiteit Leiden ben ik eerst gaan werken als militair bij de Koninklijke Marine. Sinds 2010 werk ik met veel plezier bij Publiekszaken in verschillende rollen. Van buitendienst medewerker adresonderzoek tot jurist Publiekszaken en vervolgens via Programmamanager Verkiezingen naar mijn huidige functie.

Vanuit de NVVB wil ik graag een bijdrage leveren om ervoor te zorgen dat de organisatie van de verkiezingen voor iedere gemeente, groot en klein, uitvoerbaar blijven zodat de betrouwbaarheid van de verkiezingsuitslag gewaarborgd blijft zonder dat dit een uitputtingsslag wordt voor verkiezingsmedewerkers.

Nieuwsoverzicht