Flyer Promotiedagen Burgerzaken

Flyer Promotiedagen Burgerzaken

Ter ondersteuning van de communicatie rondom onze promotiedagen, hebben wij een flyer/poster ontworpen. Wij willen alle Burgerzaken afdelingen vragen deze flyer/poster op te hangen of weer te geven op de digitale schermen in de ontvangsthal. Je vindt de flyer in meerdere formaten hier.
 
Ook werken wij hard aan informatie op onze website om zoveel mogelijk duidelijkheid te geven over de doelstelling en de inhoud van deze wervingscampagne. Zodra er nieuwe updates zijn op de website delen wij deze informatie via onze nieuwsbrief om iedereen zoveel mogelijk te informeren over deze promotiedagen en het register waar de werkzoekenden in worden geregistreerd na het behalen van de aangeboden opleidingen.
 
Wat goed is om aan te geven is dat de promotiedagen zijn bedoeld voor personen die nog niet werkzaam zijn bij Burgerzaken. De wervingscampagne is bedoeld voor werkzoekenden, geïnteresseerden en zij-instromers op de arbeidsmarkt. Medewerkers Burgerzaken kunnen de opleidingen volgen via de reguliere opleiders (partners van de NVVB).

Nieuwsoverzicht