GEMEENTETEGELTJE.NL een uniek presentje bij geboorte en huwelijk ….

NVVB i.s.m. gemeentetegeltje.nl

GEMEENTETEGELTJE.NL
een uniek presentje bij geboorte en huwelijk ….

Gemeentetegeltje.nl biedt gemeenten een compleet nieuw product om als cadeau bij een huwelijk- of geboorteaangifte aan de burger mee te geven. Gebaseerd op het succesvolle tegeltjeswijsheid.nl kan de burger met de door u aangeboden code een uniek tegeltje laten maken dat een geheel leven meegaat!

Waarom een tegeltje?
Uit inventarisatie is gebleken dat er veel algemeen bekende geschenken worden gegeven tijdens een huwelijks- en geboorteaangifte. We kennen allemaal wel de slabbetjes, beren, pennen, badhanddoeken, etc. Deze geschenken zijn niet altijd blijvend, nemen ruimte in beslag en hebben soms ook te maken met een beperkte houdbaarheid.
Een gepersonaliseerd tegeltje is een geschenk dat daadwerkelijk wordt neergezet en met het logo van de gemeente een blijvend positieve herinnering achterlaat.

 Hoe werkt het precies?

Gemeentetegeltje.nl zet samen met uw gemeente een eigen website op binnen Gemeentetegeltje.nl met daarin een aantal leuke designs voor de gewenste gebeurtenissen (geboorte, huwelijk, maar bijvoorbeeld ook jubilea). De gemeente ontvangt van Gemeentetegeltje.nl het gewenste aantal cadeaubonnen, waarmee de burger met de unieke code een eigen tegeltje met logo van uw gemeente kan ontwerpen en laten bezorgen.

Prijzen
De cadeaubonnen (met unieke code) worden kosteloos door Gemeentetegeltje.nl uitgeleverd aan u. U betaalt als gemeente alleen voor de cadeaubonnen die echt verzilverd zijn. Voor iedere verzilverde code wordt € 5,95 exclusief btw, inclusief verzendkosten in rekening gebracht. Voorwaarde is een minimale afname van 200 ‘verzilverde’ waardeboncheques per jaar.

U hoef dus niet meer ‘groot’ in te kopen en betaalt dus alleen wat echt besteld wordt.

De digitale overheid
Ook aan de toekomst is gedacht. Zodra de geboorteaangifte digitaal wordt verwerkt is het mogelijk om een unieke code automatisch naar de kersverse ouders te mailen. Zo heeft u geen voorraad van waardeboncheques meer en verloopt het gehele proces zeer milieuvriendelijk.

Vragen?
Voor vragen kunt u contact opnemen met Vera Nugteren via veranugteren@nvvb.nl

Nieuwsgierig?
Gemeentegeltje.nl is aanwezig op het regiocongres van 17 oktober 2013 in Assen. Wilt u meer uitleg over dit nieuwe product, kom dan naar de NVVB-stand. De eerste 50 mensen die zich melden ontvangen een presentje (het boek Tegeltjeswijsheid.nl "De leukste spreuken van het internet")

 

Nieuwsoverzicht