Gezocht: fraude-experts!

De PublieksAcademie is op zoek naar fraude-experts die zich graag bezig houden met de echtheid van brondocumenten, identiteitsdocumenten en profiling (look-a-likes). De ontwikkelingen (op het gebied van onder andere look-a-like fraude en fraude met documenten) volgen zich in razend tempo op, en met elkaar zorgen we ervoor dat de modules van de PublieksAcademie actueel zijn en aansluiting hebben met de praktijk.

Wat ga je doen?

Je komt ongeveer twee keer per jaar bij elkaar met andere experts (onder andere met de inhoudsdeskundigen van de KMar, IND, AVIM, trainers van de PublieksAcademie en onderwijsdeskundigen) om de huidige toetsplannen van de identiteitsmodules van de PublieksAcademie te beoordelen en verder door te ontwikkelen. Daarnaast zijn er ontwikkelwerkzaamheden waar we je voor kunnen inzetten. Voor de werkzaamheden is uiteraard een vergoeding per uur beschikbaar.

Voor welke modules?

Identiteit & identiteitsdocumenten I (M1a), Brondocumenten (M1b), Identiteit & identiteitsdocumenten II (H3a) en/of Identiteit & identiteitsdocumenten III (H3b).

Wie zoeken wij?

De fraude-experts die wij zoeken hebben zelf de modules/opleiding van de PublieksAcademie gevolgd en zijn in zijn of haar functie regelmatig bezig met deze onderwerpen.

Interesse in deelname aan een werkgroep voor één of meerdere modules?

Neem dan contact op met de PublieksAcademie door een mailtje te sturen naar publieksacademie@nvvb.nl

Nieuwsoverzicht