Helpt u mee examenopgaven te ontwikkelen voor een vernieuwde kwalificatiestructuur voor burgerzaken?

ICTU zoekt deskundigen op het gebied van burgerzaken die in de periode van juni tot en met november 2014 examenopgaven ontwikkelen voor een vernieuwde kwalificatiestructuur voor burgerzaken binnen het project Naar Betrouwbare Persoonsgegevens

Het project Naar Betrouwbare Persoonsgegevens is opgericht om de deskundigheid op het gebied het kwalificeren van persoonsgegevens te borgen. Hiertoe wordt de kwalificatiestructuur van de Nederlandse Vereniging voor Burgerzaken (NVVB), die sinds 2004 operationeel is, als basis gebruikt. Deze structuur is aangepast voor niveaus die overeenkomen of vergelijkbaar zijn met MBO1-2, MBO3-4 en HBO.

Binnen het project richten we ons op de volgende twee domeinen in de kwalificatiestructuur: identiteitsmanagement en persoonsinformatievoorziening.

Voor deze domeinen ontwierpen we op basis van de werkprocessen een module-indeling waarin toetstermen zijn vastgesteld en passende examenvormen zijn gekozen. Wij zijn nu examenopgaven en examens aan het ontwikkelen.

De deskundigen die wij zoeken kunnen ZZP-ers zijn, maar ook medewerkers van Burgerzaken die het leuk vinden om hun kennis en ervaring naast hun normale werk op een bijzonder manier in te zetten.

Wij vragen van een examenopgave-ontwikkelaar het volgende:

  • Enthousiasme en bereidheid om zich een aantal uren per maand in te zetten (nog nader te bepalen om hoeveel uur het zal gaan).
  • Goed kunnen organiseren van de eigen activiteiten, waarbij de vragen volgens planning worden opgeleverd.
  • Goede schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse taal.
  • Analytische vaardigheden.
  • Een relevante opleiding op HBO- of MBO+ niveau binnen het vakgebied burger- en publiekszaken.
  • Uitstekende kennis van en ervaring binnen het vakgebied van burger- en publiekszaken.
  • Aantoonbare kennis van de laatste ontwikkelingen op het vakgebied.
  • Affiniteit met vakinhoudelijk onderwijs.
  • Bereidheid tot het volgen van een eendaagse cursus over het ontwikkelen van examenopgaven.

Wilt u weten of u een goede kandidaat zou zijn dan kunt u een testje  afleggen. Uit die test blijkt of u voldoende potentie hebt om goede examenopgaven te ontwikkelen.

Voor het ontwikkelen van examenopgaven biedt ICTU een aantrekkelijke vergoeding.
Meer informatie?
Meer informatie over het project, de uit te voeren taken of de randvoorwaarden is verkrijgbaar bij Ron van Troost (06-50508979).

Interesse?
Als u wilt reageren, kunt u een sollicitatiebrief met uw CV mailen naar nbp@ictu.nl

Bron: ICTU

Nieuwsoverzicht