Inschrijving NVVB Congres 2017 geopend!

De inschrijving voor het NVVB Congres 2017 is gestart! Op 12 en 13 april staat weer een inspirerend programma voor je klaar in Noordwijkerhout.

Gemeentelijke organisaties, afdelingen en medewerkers worden geconfronteerd met vele ontwikkelingen en veranderingen. Enerzijds ingegeven door de inzet en beschikbaarheid van nieuwe technologie en anderzijds door een veranderende samenleving met andere wensen en eisen ten aanzien van de overheidsdienstverlening en bejegening. De afgelopen jaren is er vooral aandacht geweest voor het digitaliseren van gemeentelijke processen met als uitgangspunt ‘digitaal wat kan, fysiek dat moet’. Je kunt stellen dat in deze digitaliseringsdrang in combinatie met bezuinigingen er onvoldoende aandacht is geweest voor de nieuwe identiteit van de gemeente, de afdelingen en de medewerkers. Een identiteit die gebaseerd is op veranderende werkzaamheden, andersoortig contact met inwoners en ondernemers, nieuwe competenties en nieuwe vormen van organisaties en organiseren.

‘Onze nieuwe identiteit’ sluit dan ook naadloos aan bij de ontwikkelingen van gemeenten, de afdelingen en de medewerkers. Vanaf nu tot en met 2020 staat de geschetste ontwikkeling centraal. Tijdens het NVVB Congres in 2017 ligt de nadruk dan vooral ook op de menselijke kant van de veranderingen. Wat hebben wij nodig om ons werk goed te doen? Wat moeten wij kunnen om ons werk goed te doen? Begrijpen wij inwoners en ondernemers voldoende om hen goede dienstverlening te bieden? Hoe werken wij samen met ander gemeenten en onze ketenpartners? Krijg antwoord op deze vragen en nog veel meer tijdens het NVVB Congres 2017.

Bekijk de film op ons YouTube kanaal

Nieuwsoverzicht