Kennispartnership tussen NVVB en Identity Next een geweldig ID!

De digitale en fysieke identiteit krijgt steeds meer aandacht in Nederland, maar ook buiten de landsgrenzen. Door een kennispartnership aan te gaan met IDentity Next heeft de NVVB een stevige partner gevonden op het gebied van identiteitsmanagement met nationale en internationale uitstraling. Doel van de samenwerking is om kennis te delen en beide werelden (fysiek en digitaal) dichter bij elkaar te brengen.

De belangrijkste missie van Identity Next is om een open en onafhankelijk platform te ‘hosten’ om innovatieve benaderingen te ondersteunen en te faciliteren in de wereld van de digitale identiteit, bewustwording te creëren over de digitale identiteit en ervoor te zorgen dat iedereen verbonden met de vereniging aan blijft haken bij de technologische ontwikkelingen.

De NVVB en IDentity Next verspreiden voortaan samen kennis en ervaring door middel van het organiseren van evenementen en het geven van masterclasses en workshops .
De samenwerking tussen beide partijen uit zich voor het eerst door het (met korting) kunnen bezoeken van het eerstvolgende IDNext event op 19 en 20 november 2013 in Den Haag.

IDNext Event'13

What is the value of (y)our digital identity?

IDnext nodigt NVVB leden uit voor deelname aan IDnext’13 - De Europese Digital Identity (un)-conference dat u informeert over de laatste innovatieve veilige toepassingen rondom de digitale identiteit en
informatiebeveiliging. Dit unieke event vindt alweer voor de 4e keer plaats op 19 en 20 November 2013 in New Babylon Center te Den Haag.

Deze tweedaagse (un)-conferentie zal bestaan uit debatten, workshops en presentaties met sprekers uit binnen- en buitenland. Een van de tracks thema’s is eCitizen (de volgende generatie van e-Overheid en de aanverwante identiteitsvraagstukken). Een van de sprekers is Menno Stigter van Gemeente Den Haag. Hij zal zijn verhaal vertellen over aansluiting op eHerkenning.

NVVB leden krijgen een reductie bij inschrijving van dit event door gebruik te maken van de code IDNEXT13-NVVB. U kunt u registreren via deze link

IDnext’13 is vooral bedoeld om te kunnen netwerken, kennis en expertise uit te wisselen en om van elkaar te leren. Daarom is dit tweedaagse evenement een mix van (un)-conference. Deze mix en haar gebruik van de sterke punten laat zien dat er ruimte ontstaat voor ontmoeting met kennis-experts, samenwerking, interactie, discussie en creativiteit. Meer informatie over het event en het format is beschikbaar via (http://www.idnext.eu

 

Nieuwsoverzicht