Laatste oproep!

Laatste oproep!

De afgelopen maanden hebben wij onderstaande oproep vaker verzonden. Wij vragen om per gemeente deze enquête 1x in te vullen.
Het is voor de NVVB van groot belang dat we zoveel mogelijk informatie van verschillende gemeenten ontvangen. Vandaar dat wij nog één keer deze oproep plaatsen met het verzoek om de enquête vóór 1 juli 2023 in te vullen. Het invullen van de enquête kost je 5 minuten.

Enquête werving en indeling Burgerzaken - help mee!
Voor onze wervingscampagne, waarbij we nieuwe medewerkers Burgerzaken willen aantrekken en opleiden, hebben we hulp nodig. Graag vragen wij leidinggevenden van gemeenten om aan onze enquête mee te doen om een beter beeld te krijgen van de behoefte die er mogelijk speelt op het gebied van personeel en de ontwikkeling van de afdeling Burgerzaken. 

We hebben deze informatie hard nodig! Heb jij deze enquête nog niet ingevuld? Dan vragen we je graag om deze a.u.b. alsnog in te vullen. Ben jij geen leidinggevende? Help ons dan en stuur dit verzoek door naar jouw leidinggevende. 
 
Met deze inventarisatie willen wij onderzoeken hoe gemeenten actief te kunnen ondersteunen in de lopende ontwikkelingen op het gebied van personeelskrapte en de (door)ontwikkeling van de afdeling Burgerzaken. Alvast bedankt voor het invullen. Je vindt de enquête hier >>

Nieuwsoverzicht