Nieuwe versie NVVB Werkprocessen Burgerzaken gereed

De NVVB heeft wederom een aantal aanvullingen en actualiseringen doorgevoerd in de NVVB Werkprocessen Burgerzaken. Ongeveer 150 gemeenten hebben deze procesmodellen in gebruik en zijn geabonneerd op updates. Versie 8.8 is inmiddels klaargezet voor de gemeenten die met de beheertool Perceptive Process werken. Gemeenten die met Mavin Rules, Engage Process, of Sensus-methode werken ontvangen de update later, omdat de wijzigingen momenteel geconverteerd worden. Elke abonnee-gemeente ontvangt informatie over deze uitlevering.

De NVVB Werkprocessen Burgerzaken bevatten nu 99 modellen en vormen de uitstekende basis voor de beschrijving van de administratieve ondersteuning. Met een van de beheertools (Perceptive Process, Mavim Rules, Engage Process of Sensus-methode) kunt u de procesmodellen beheren. Dit betekent dat u gemeentespecifieke zaken kunt toevoegen zoals werkinstructies en rollen voor uitvoerders, bevoegden en verantwoordelijken.

Natuurlijk kunt u ook zelf uw processen beschrijven en bijhouden, maar met het gebruik van de NVVB Werkprocessen bespaart u zich veel tijd (en geld)!

Heeft u de werkprocessen van de NVVB nog niet? Vraagt u dan eens vrijblijvend informatie aan het bureau NVVB. U kunt bellen of mailen met Ronald Zijlstra. (06-54765633 of ronaldzijlstra@nvvb.nl

 

Nieuwsoverzicht