Nieuwe versie van de NVVB website

De afgelopen maanden heeft het bestuur van de NVVB een nieuwe communicatiestrategie, een ambitieus jaarplan en kaders voor partnerships vastgesteld.
Om de zichtbare en positieve veranderingen binnen de vereniging kracht bij te zetten is besloten om de huidige website van de NVVB verder te ontwikkelen. Op woensdag 6 maart gaat de nieuwe versie van de website dan ook 'live'. De nieuwe website is gebruiksvriendelijker, overzichtelijker en beter afgestemd op de behoeften van onze leden. Zo is er meer aandacht voor de thema's vanuit het jaarplan, het landelijke congres en de regiocongressen, de examens en relevante nieuwsberichten. Ook Burgerzaken & Recht en InDruk hebben een meer prominente plaats gekregen op de homepage.

De komende maanden zal het bureau NVVB de website geschikt maken voor online dialogen tussen leden en overige geïnteresseerden, dit alles gerelateerd aan en op basis van onder andere de thema's vanuit het Jaarplan 2013

Zonder de passie, inzet en betrokkenheid van Cynthia Prick (webmaster) was de website niet op dergelijke korte termijn tot stand gekomen. Mede dankzij Cynthia heeft de website van de NVVB een frisse uitstraling en is het gebruikersgemak vergroot.

Na lancering van de website, die hopelijk visueel prikkelt, zal Cynthia jullie via de nieuwsbrief bevragen over de inrichting en uitstraling van het geheel.Tenslotte begint onze samenwerking met een goed ID!
 

Nieuwsoverzicht