NVVB doet SERIOUS mee! @SeriousRequest @seriousambt

Een Serious ID!

3FM Serious Request 2012 vraagt dit jaar aandacht voor de allerkleinsten: Miljoenen baby’s die hulp nodig hebben om te kunnen blijven leven. Een stille ramp die wereldwijd elk jaar 5,5 miljoen slachtoffertjes maakt en het gevolg is van gebrek aan medische zorg en begeleiding.

Om de initiatieven van 3FM Serious Request te ondersteunen heeft een groep enthousiaste, jonge en betrokken ambtenaren, de vier finalisten van de verkiezing Jonge Ambtenaar van het Jaar (www.javhj.nl

Vanuit het concept Serious Ambtenaar zetten maatschappelijk betrokken ambtenaren hun expertises belangeloos in om geld op te halen voor de 3FM actie Serious Request. In teamverband zetten 10 ambtenaren 16 uur vrije tijd in om te werken aan een adviesopdracht. Samen dus 160 uur! Opdrachtgevers zoals de NVVB doneren € 5.000,- euro aan de 3FM actie Serious Request en bespreken met Serious Ambtenaar de inhoud van de opdracht. De NVVB zal één van de punten vanuit het jaarplan 2013 als opdracht uitzetten via Serious Ambtenaar.

Wat levert het de NVVB op?

  • Naamsbekendheid: Serious Ambtenaar zal onze naam vermelden in alle berichtgeving over de actie. Daarnaast vermelden zij onze naam uiteraard op de website (www.seriousambtenaar.nl
  • Een snelle oplossing: De opzet van het advies is zodanig dat u in twee dagen een advies heeft voor het geschetste vraagstuk. In het Serious Ambtenaar team zitten maximaal tien verschillende ambtenaren die het vraagstuk vanuit verschillende invalshoeken benaderen.
  • Contact met ambitieuze ambtenaren: De ambtenaren die zich opgeven stellen zich belangeloos beschikbaar. Zij doen dit om het goede doel te steunen en zichzelf te ontwikkelen door mee te werken aan de opdracht van de NVVB.
  • Een concreet advies: De ambtenaren leveren een concreet en gedegen advies op dat voldoet aan de verwachting van de NVVB.

De komende weken houdt de NVVB u op de hoogte van alle ontwikkelingen van Serious Ambtenaar en zal het haar communicatiekanalen inzetten om meer aandacht te genereren voor dit goede doel

Wil jij ook Serious Ambtenaar worden ga dan nu naar de site (www.seriousambtenaar.nl

 

 

Nieuwsoverzicht