NVVB Jaarcongres 2020 gaat niet door

NVVB Jaarcongres 2020 gaat niet door

Het bestuur van de NVVB heeft de knoop doorgehakt en besloten het tweedaagse NVVB jaarcongres uit veiligheidsoverwegingen niet door te laten gaan. Het congres was eerder dit jaar al verplaatst van 8 en 9 april naar 5 en 6 oktober 2020 vanwege de coronacrisis.

Ook in oktober hebben we nog steeds te maken met maatregelen die verspreiding van het virus zoveel mogelijk moeten tegengaan. Op dat moment een congres houden, vindt het bestuur daarom te risicovol en niet gepast. Met name omdat het karakter van het congres daar ligt waar wij nu niet aan kunnen voldoen; netwerken en verbinden.

We bedanken de standhouders, workshopleiders, sprekers en andere betrokkenen voor hun inzet en enthousiasme tot nu toe. We delen de teleurstelling dat het jaarcongres dit jaar niet door kan gaan. We hopen het congres volgend jaar weer te kunnen organiseren. Hierover volgt zodra dat kan meer informatie. Houd hiervoor onze website, nieuwsbrief, social media en B&R in de gaten.

Voor nu wensen we jullie, de collega’s in onze cruciale beroepsgroep, sterkte toe in deze tijden. Houd vol en blijf goed voor jezelf en voor elkaar zorgen!

Nieuwsoverzicht