Oproep beheerders en praktijkvoorbeelden NVVB Platform

Oproep beheerders en praktijkvoorbeelden NVVB Platform

Het NVVB platform is bijna klaar voor lancering! Na de livegang in juli kan het platform echt gebruikt worden door de burgerzaken community. Om ervoor te zorgen dat het gebruik van het platform straks zo soepel mogelijk verloopt zijn wij op zoek naar jou en jouw praktijkvoorbeelden!

Praktijkvoorbeelden en meer 
Om het platform wat meer body te geven zijn wij op zoek naar praktijkvoorbeelden, nuttige documenten en inspirerende verhalen. Heb jij een praktijkvoorbeeld van hoe jouw gemeente omgaat met een hot topic, bestanden of documenten die andere gemeenten handvaten kunnen bieden (en gedeeld kunnen worden onder burgerzaken medewerkers) of een inspirerend verhaal waarin jij verteld waar je het allemaal voor doet bij burgerzaken? Laat dit ons dan weten door een mail te sturen naar communicatie@nvvb.nl

Beheerder van een onderwerp
Op het platform zijn onderwerpen binnen het vakgebied burgerzaken waar iedereen met elkaar in gesprek kan. Elk onderwerp heeft een beheerder nodig. De beheerder houdt zicht op de geplaatste berichten in de groep en grijpt in als dat nodig is. Daarnaast koppelt de beheerder terug welke vragen er leven binnen een onderwerp of welke praktijkvoorbeelden belangrijk zijn voor alle gemeenten en uitgelicht moeten worden op de homepagina. Mogen wij jou vragen als beheerder van een onderwerp? Laat dit ons dan weten door een mail te sturen naar communicatie@nvvb.nl. Geïnteresseerde krijgen een uitgebreidere rolomschrijving toegestuurd en een gesprek waarin de rol meer wordt toegelicht. Gezamenlijk kijken we vervolgens wie het best de rol kan vervullen als beheerder voor de diverse onderwerpen. Zie hieronder een document voor welke onderwerpen we opzoek zijn naar een beheerder.

Onderwerpen en groepen

Nieuwsoverzicht