PinkRoccade Local Government en ORIBI id-solutions eerste officiële partners NVVB!

Zoals jullie weten heeft de Nederlandse Vereniging voor Burgerzaken (NVVB) een unieke positie.
Wij behartigen al 19 jaar de belangen van Nederlandse gemeenten op het gebied van de thema’s: persoonsinformatievoorziening, identiteitsmanagement, daaraan gerelateerde dienstverlening en verkiezingen. De NVVB doet dit in samenwerking met nationale en internationale partners, zowel privaat als publiek.

Om de samenwerking met verschillende private partners officieel vorm te geven heeft het bestuur op 24 januari 2013 ingestemd met NVVB Partnerships. Dit ter aanvulling op het geassocieerd lidmaatschap. Private partijen kunnen een gouden, zilveren of bronzen partnership aangaan (zie leaflet partnerships).

Met gepaste trots kunnen wij vermelden dat PinkRoccade LG het gouden NVVB partnership is aangegaan als exclusieve gouden partner voor 2013. “PinkRoccade Local Government ondersteunt de lokale overheid bij haar taken en bedrijfsvoering met een uitgebreid portfolio van bedrijfssoftware en (advies/infra)diensten. Het aantoonbare succes van De Complete MidOffice©, CiVision Makelaar Landelijke Voorzieningen en CiVision Gemeentelijke Servicebus zijn voorbeelden van innovatieve producten die zich in de praktijk hebben bewezen.”

Ook verwelkomen wij ORIBI id-solutions als zilveren partner. “ORIBI id-solutions is het eerste bedrijf dat het verwerken van een identiteit heeft vertaald naar het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Dit heeft jaren geleden het succesvolle software product ID-Check opgeleverd. Door het succes in verschillende branches werd ID-Check een product met vele gezichten. Dit heeft ons doen besluiten om een aantal nieuwe id-oplossingen te introduceren, genaamd: id-burger, id-customer, id-employee en id-visitor.”

De NVVB partnerships hebben als slogan ‘samen meer resultaat’ en wij zijn er dan ook van overtuigd dat wij met PinkRoccade LG en ORIBI id-solutions 2013 een groot succes maken!
Tijdens het landelijk congres, de regiocongressen en via onze communicatiekanalen gaan wij door samen zaken te doen meer resultaat behalen!

De NVVB ziet de partnerships als begin van een nieuwe manier van ‘zaken doen’ en verwacht de komende tijd nog meer zilveren en bronzen partnerships af te sluiten. Dit alles komt vanzelfsprekend ten goede aan de vereniging en onze achterban!!!

Han Knooren, algemeen directeur PinkRoccade LG en Arthur Dallau, directeur bureau NVVB

Chino Klaverweide-Lorteije, marketing & sales director ORIBI id-solutions en Arthur Dallau, directeur bureau NVVB

 

Bijlagen Grootte
Leaflet Partnerships NVVB.pdf 504.4 KB
Nieuwsoverzicht