Plaatsen beschikbaar opleiding ID- & Adresfraude

Er zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar voor de eerste vaardigheidstraining van de module Identiteit & identiteitsdocumenten I! De training vindt plaats op dinsdag 17, 24 en 31 januari 2017 bij de Koninklijke Marechaussee te Schiphol! Schrijf je dan ook zo snel mogelijk in, voordat de inschrijvingsmogelijkheid sluit!

Kun jij technisch en tactisch onderzoek doen naar iemands identiteit en zodoende verifiëren of de persoon, het document en zijn verhaal kloppen?

Je gaat in de driedaagse vaardigheidstraining van deze module aan de hand van foto-foto-vergelijkingen onderzoeken of iemand dezelfde persoon is of dat je te maken hebt met een look-a-like. Ook doe je een rollenspel met een acteur, waarbij je leert om identificerende vragen te stellen. Klopt de leeftijd? Weet de persoon drie feestdagen van het land van herkomst te noemen? Je leert gedrag lezen, hoe komt de burger over als jij vraagt waar hij zijn boodschappen haalt? Daarnaast ga je met echte documenten en falsificaties van reisdocumenten aan de slag en leer je de echtheidskenmerken van reisdocumenten te analyseren. Na deze training weet je of het reisdocument dat voor je ligt echt, vals of vervalst is en durf je te twijfelen! Je schakelt bij twijfel een hoger en breder opgeleide collega - uit de backoffice - in om verder onderzoek te doen.

Liever op een ander moment of locatie de training volgen? Kijk op de website

Nieuwsoverzicht